زیتون

گیاه زیتون تلخ و خواص داروئی و درمانی این گیاه – زیتون

نام: زیتون تلخ
نام انگلیسی: Neem

نام علمی: Azadirachta indica

بطور سنتی از زیتون تلخ بعنوان مرهمی خنک کننده، برای بیماران تب دار استفاده می کردند. به خاطر خواص ضد حشره زیتون تلخ، از چوب آن برای ساختن اثاثیه مقاوم به موریانه و جوندگان چوبی استفاده می شده است.

تحقیقات اخیر دانشمندان نشان داده است که این گیاه دارای خواص اسپرم کشی می باشد و به همین علت است که از روغن دانه آن بطور سنتی برای جلوگیری از بارداری استفاده می شده است.

میوه زیتون تلخ - زیتون آریا

قسمت های مورد استفاده زیتون تلخ:

برگ ها: برای مقابله با مالاریا و کرم های انگلی استفاده می شود. پمادی که از این برگ ها ساخته می شود جهت درمان اگزما و عفونت های قارچی پوست مصرف می گردد. از برگ های زیتون تلخ همچنین در خانه ها برای خاصیت حشره کشی آن استفاده می شود.
دانه ها: روغنی که از دانه های زیتون گرفته می شود بطور سنتی برای درمان جذام و نیز در درمان بواسیر استفاده میشود. تحقیقات نشان داده است که روغن گیاه زیتون یک ضد باکتری قوی می باشد و از آن در لوسیون های مو و اسپری های حشره کش استفاده می کنند.
ساقه: در درمان مالاریا، سل، دیابت، تومورها، آرتریت (التهاب مفصل) و چاقی از آن استفاده می شود.
اثرات زیتون تلخ بر بدن:
ضد التهاب، ضد قارچ، ضد کرم های دستگاه گوارش، ضد استفراغ، پایین آورنده تب.

ویژگی (مزاج): دارای طبیعت خنک، تند و تلخی می باشد.

زیتون کال و تلخ سمی است!

اغلب زیتون‌های شور و کنسروی تهیه شده در کارخانجات از انواع کال و سبز رنگ بوده و به هیچ عنوان سمی نیستند.

در صورتی که افراد بتوانند زیتون را به صورت تلخ مصرف کنند می‌توانند از خواص آنتی‌اکسیدانی و درمانی آن بهره‌مند شوند اما چون مصرف زیتون تلخ گاهی غیرممکن و تنها برخی پرورش‌دهندگان زیتون آن هم در مقادیر اندک می‌توانند از آن استفاده کنند، برای ذائقه پسند شدن آن راتلخی‌زدایی می‌کنند.

هشدار:

کودکان، افراد سالمند و افراد ناتوان نباید از این گیاه زیتون در حالت تلخ استفاده کنند در باقی محصولات چنین مشکلی نیست.

فروشگاه زیتون آریا با مدیریت مشتری محور ، بهترین ارائه کننده زیتون تلخ ارگانیک و سایر محصولات تولید شده از زیتون می باشد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *